Stadion Feyenoord ‘De Kuip’

Stadion Feijenoord, waar tevens voetbalclub Feyenoord als thuisbasis speelt, wordt door veel mensen gezien als het mooiste voetbalstadion van Nederland.

Voetbalwedstrijden voorspellen: welke mogelijkheden zijn er?

Of Feyenoord, Ajax, PSV of een andere club moet spelen: een voetbalwedstrijd kijken is vaak al spannend genoeg. Toch kun je de spanning van een wedstrijd nog iets opvoeren. Zo kun je een voorspelling uitbrengen op de wedstrijd. Met een voorspelling ben je nóg meer gefocust op het verloop van de wedstrijd. Een voorspelling kun je uitbrengen op meerdere manieren, maar uit welke mogelijkheden kun je onder andere kiezen? Hieronder zetten we een aantal mogelijkheden voor je op een rij hoe je een voorspelling kunt uitbrengen op een wedstrijd.

Voordat je gaat voorspellen kun je hier rekening mee houden

Allereerst is het belangrijk om een aantal zaken in het achterhoofd te houden, voordat je een voorspelling uit gaat brengen op een voetbalwedstrijd. Zo moet je eerst een betrouwbare en legale bookmaker vinden. Deze kun je herkennen aan de vergunning van de Kansspelautoriteit.

Daarnaast kun je ook de odds, ook wel quoteringen genoemd, van verschillende bookmakers met elkaar vergelijken. Ga je voetbal op tv vanavond kijken en wil je weten bij welke bookmaker je hier een voorspelling op kunt uitbrengen? Dan is het goed om op zoek te gaan naar een bookmaker die überhaupt die ene wedstrijd aanbiedt waar jij een voorspelling op wil uitbrengen.

Verschillende mogelijkheden om op een wedstrijd te voorspellen

Wanneer je eenmaal een bookmaker hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen en de betrouwbaarheid, is het goed om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden waarmee je een voorspelling kunt uitbrengen op een voetbalwedstrijd.

1. 1X2

De 1X2-voorspelling is een van de populairste voorspellingen die je kunt uitbrengen op een voetbalwedstrijd. Het is de bedoeling dat je eigenlijk voorspelt hoe de wedstrijd verloopt. De 1 staat voor thuiswinst, de X staat voor gelijkspel en de 2 staat voor de winst voor het uitteam.

2. Halftime/fulltime

De voorspelling genaamd ‘halftime/fulltime’ verklapt al een beetje waar het om gaat: zo kun je bij deze voorspelling namelijk voor de helft van de wedstrijd een voorspelling uitbrengen, maar ook aan het einde van de wedstrijd. Ook hierbij kun je dus voorspellen hoe de wedstrijd in jouw ogen zal verlopen en welke club er met de winst vandoor zal gaan.

3. Both Teams to Score

Bij de voorspelling ‘Both Teams to Score’, ook vaak wel aangeduid als ‘BTTS’, kun je voorspellen of beide teams in de wedstrijd gaan scoren of niet. Het is een vrij eenvoudige manier van een voorspelling uitbrengen op een wedstrijd. Naast de bovengenoemde mogelijkheden zijn er nog meer manieren waarop je een voorspelling kunt uitbrengen. Dit kan verschillen per bookmaker.